måndag 22 november 2010

"Vren" av Lotta Olivecrona

Den här boken är bra och spännande. Det här är nog en av dom bästa böckerna jag har läst, för jag ville bara läsa vidare hela tiden.

Det handlar om att det är en ung flicka som heter Anya och hon är en speciell flicka som har fötts med en förmåga att se in i andras sinnen och lite annat. Men en dag när hon är ledig från skolan så packar hon för att gå ut i skogen och när hon gick på en stig så såg hon en dödad man som låg lite från stigen och lite längre fram så hittade hon en vren som var fastbunden i ett träd. Hon gick fram till den och började fråga och så vad som hade hänt men det speciella med den här vrenen var att det var en mördarvren.

Anya vissta att det fanns vanliga vrener, stridsvrener och mördarvrener. Hon pratade med den ett tag och till slut så fick hon honom att säga ett löfte som han aldrig skulle bryta. Och då släppte hon den, hon fick även veta att den hette Kirvan. Hon började känna den bra men hon visste att hon var för ung för att behålla den. Men hon skulle försöka få den tillbaka eftersom hon var tvungen att lämna bort den...

Om du vill veta vad som händer sen så får du låna denna bok för jag rekommenderar denna bok till dom som gillar sci-fi och pyttelite action.

Av: Elin Sundin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar